Het Notarishuis

Na bijna  10 maanden renovatiewerken werd de woning voor de eerste keer verhuurd op 7 mei 2013. Hieronder leest u de evaluatie door onze gasten van hun vakantie, meer specifiek van Het Notarishuis.

Lees alvast eens over onze ervaring met de crew  van Tuvalu Media (VTM, waargebeurde verhalen “De Kliniek”, zomer 2013) - artikel Krant van West-Vlaanderen op 20/09/2013


Een heerlijk huis , een heerlijk zonnetje. Tot een volgende keer!

Judith (Vleuten, NL) , mei 2013

Hartelijk dank voor de warme welkom met hommelbier en frisdrank. We hebben een heel fijn verblijf gehad in het huis en genoten van alle luxe. Tof en gezellig huis voor een grote groep met kinderen.

Bert & Monica (Dendermonde),  mei 2013

Prachtig pand! Heerlijk geslapen! Ik kom terug!

Ellen , juli 2013

Zalig verbleven hier! De combinatie van het huis en het gezelschap maakte deze tijd onvergetelijk!

Chris , augustus 2013

We vonden het een super weekend: zachte bedden, moderne badkamers, voldoende ruimte zowel binnen als buiten. Het is aangenaam dat alles vlakbij bereikbaar is. Prima bakker ... Ook fijn dat iedereen samen in de zetel kan zitten. Bedankt!

Kristien , augustus 2013

Aangenaam verblijf hier in het Notarishuis. Voldoende ruimte - leuke inrichting.

Els, augustus 2013

Aangenaam verblijf , veel ruimte, tijd, de zon, de BBQ,... Fantastisch !

Magna , augustus 2013

Ik wil  jullie "van allemaal" een dikke proficiat wensen met de inrichting en netheid van het huis.

Het is een van de beste huizen die we tot nu toe voor onze jaarlijkse samenkomst gehuurd hebben,

we zullen het zeker aanraden aan andere mensen.

Bij deze danken we je nogmaals voor het prachtige verblijf

Koen, oktober 2013

Bedankt voor het fantastische verblijf in Het Notarishuis en jullie warme ontvangst. Deze herinnering aan Poperinge tijdens de opnames zal me altijd bijblijven.

Freija (Tuvalu Media), juli-september 2013

In naam van alle acteurs en de hele crew van Tuvalu Media “De Kliniek” , wil ik jullie van hart bedanken voor “De Thuis” die jullie voor ons hier creëerden. Merci en tot gauw.

Dirk (creatief directeur Tuvalu Media) , juli-september 2013

Het 11 november-weekend... regen... maar wij vonden de zon in jullie prachtige vakantiewoning! Met smaak ingericht, met heel veel oog voor detail, met bijzondere aandacht voor de kindjes... We voelden ons welkom! Willen jullie ook in het bijzonder Sint en Piet danken voor de totaal onverwachte verrassing voor de kleintjes?! We bevelen jullie vakantiewoning met veel enthousiasme aan!! Jullie zijn uniek!

Lara, 14 november 2013


Superdank voor alweer hartelijke ontvangst met je zelfgemaakte eclairs als verrassing voor deze 2de boeking. Ze hebben gesmaakt! We hebben allen geslapen als roosjes en ons thuis gevoeld. Bedankt!

De vrienden uit Brugge, 24/11/2013


Heerlijk weekendje te Poperinge. Prachtig huis, mooie ligging, supercomfortabele bedden. Dit huis wordt zeker aangeraden bij vrienden en familie!  

De vrienden uit Brugge , 24/11/2013


Beste Els en Dries,

Super weekend gehad in een zeer prachtig huis! Alles is aanwezig om het plezierig te maken voor groot en klein. Een aanrader voor iedereen! Bedankt,!

Vrienden uit Torhout en omstreken , 1/12/2013


Leuke kerst hier beleefd met familie. Ruim en mooi zijn de voornaamste troeven. Dank u!

Matthieu, 26/12/2013


Beste ELs en Dries,

Dikke proficiat met jullie prachtige  vakantiewoning: net , gezellig, alles tiptop! We hebben super genoten. Dank u wel voor de lekkere attenties.

Familie Vanmellaerts-Dobbelaere , 26/12/2013


Beste Els en Dries,

De kindjes vonden jullie huis supertof en mooi, en de ouders ook!. Het was gezellig keuvelen , aperitieven en snoezelen in de grote zetel. De lange tafels nodigden uit tot quizen, spelletjes spelen en uitgebreid te dineren. Een heel kindvriendelijk, warm huis met een fantastisch interieur. Veel geluk in 2014. Warme groetjes.

Jurgen en Kiara, 1/1/2014

20 jaar samen… Een verrassing was het zeker , maar met de hele bende in zo’n mooi huis, leuker kon het niet zijn. Heel erg bedankt voor de fijne attentie! Voor opa was het heel comfortabel om een kamer te hebben op het gelijkbvloers en de kinderen vonden de trappen fantastisch.

Magda en Norbert, 26/01/2014


Fenomenaal fantastisch weekend met ons koor El Grillo. Prachtig huis, perfecte bedden, vriendelijke mensen, mooie wandeling,… Wat wil een mens nog meer?

Wijnand , 16/01/14 (El Grillo)


Els en Dries,

Dankjewel voor de prachtige ontvangst in jullie heel gezellig huis. De kinderen vonden het supertof, de mama’s konden bijpraten en shoppen, de papa’s keken naar de koers en dronken ;-). Dankjewel.

www.debendevanbrugge.be , 14/04/2014

Een schitterende locatie, mooi huis, mooie omgeving,… We hebben hier met onze vrienden een schitterend weekend gehad!. We gaan jullie adres zeker bijhouden , want we komen zeker en vast nog eens terug!

Vriendenkring Dames Basket, 21/04/2014


Super geslapen in de goeie bedden & genoten van de omgeving! Alles was tip top. Dank je wel!

Familie Vandenberghe


Heel fijn weekend gehad in het Natarishuis. Leuk dat er zo veel speelgoed was voor onze 11 kinderen. Zeer aangename bedden: prima geslapen! Ook de vaatwas deed het prima. Dank en tot ziens !

Familie Cnudde, 12/10/2014


Dag Dries & Els,

Hartelijk dank voor het fijne weekend in jullie “Notarishuis”! De vespa’s en de zoektocht waren een topper. Een heerlijke Italisaanse penne met truffelsaus op vrijdag. Zaterdag een heerlijke kaasschotel en zondag een lekkere BBQ met een heerlijke  picon als aperitief. Heel goed geslapen: geen opmerkingen over dit huis: alles pico bello.

Rita , 13/07/2014


Prachtig huis: heel ruim en toffe stijl.  Ideaal voor een grote groep. We hebben ervan genoten!

Groetjes, de oud-leiding van Chiro Staden , 17/08/2014


We blikken terug op een gezellig en warm weekend. We hebben volop genoten van het huis, de omgeving en het gezelschap. Voor herhaling vatbaar!

Familie Pardo, Soutaer, Devos en Crul , 28/09/2014


Els en Dries,

We vonden het een heel fijne locatie voor ons jaarlijks klasseweekend; Alles was tip-top in orde en we hopen volgend jaar terug te mogen komen. Alvast bedankt!

De toffe grieten van bouwjaar bb2 67 en Go , 5/10/14


Beste Els,

12 tevreden Kempenaars vertrekken met een beetje heimwee  terug naar huis. Bedankt voor de mooie , nette en fijne lokatie in hartje Poperinge! Bedankt voor de leuke tractatie van Hommelbier en Westvleteren.

Familie Rombouts uit Hoogstraten , 20/10/2014


Wat een prachtig verzorgd huis! Wij hadden hier een enorm fijn vriendenweekend. Een echte aanrader!

Vele groeten van familie Cap, Bleyenberg, Maes, Beck & Beletten , 27/10/2014


Beste Els & Dries,

Ons West-Vlaamse Leuvens gezelschap heeft in uw  prachtige huis een mooie kerstavond gevierd. Zowel jong als oud waren opgetogen over de mooie ruimtes zoals de living waarin een groot gezeglschap zich kan verenigen rond de aperitief en het feestmaal. Ook de slaapkamers en badkamers zijn zeer mooi en gerieflijk. We wensen jullie dan ook het allebeste voor het Nieuwe Jaar 2015! Tot wederziens. Hilde en Dirk , Caroline en Ludo , 26/12/2014


Janne en wij allemaal beleefden een super weekend in het Notarishuis

Familie Boussemaere


Beste Els,

We hadden hier een heel fijn weekend in jullie huis. Alles op en top verlopen. Heel mooi en gezellig en comfortabel. Dankjewel en misschien tot een volgende !

Familie Vandenbulcke 1/3/2015


WIJ NODIGEN JULLIE GRAAG UIT OM DE REST VAN ONZE GASTENBOEK TE LEZEN IN HET NOTARISHUIS ZELF. TOT BINNENKORT!