Het Notarishuis

Door de unieke ligging is het haalbaar om de stad Poperinge te voet te ontdekken.  Ook de bakker, de slager en enkele grootwarenhuizen zijn op wandelafstand.

Parkeren is zeker geen probleem.  Voor het Notarishuis is parking voor 3 auto’s. Daarnaast is een grote parking op 70 m waar parkeren vrij is.

Het huis met nummer 21 kan plaats bieden aan 20 personen.  Hiervoor zijn 6 ruime slaapkamers en een zolder beschikbaar die het nodige comfort garanderen. Bent je met enkele extra personen, dan helpen wij je graag bij het zoeken naar een goede oplossing.

Gelijkvloers:


Eerste verdieping:


Zolder:

Andere accomodatie en diensten:  

Wifi - we stellen vast dat sommige gasten het op prijs stellen wanneer Wifi is uitgeschakeld. Gelieve dit vooraf te melden,

Babysit (aan normaal geldende tarieven - mits vooraf aan te vragen kunnen we zorgen voor 1 of 2 kinderoppasers- afhankelijk van het aantal kinderen en of die al dan niet al in bed zijn)

We werken aan onze bibliotheek voor jong en oud : laat u verrassen door nostalgische en/of bizarre lectuur …

Pingpong tafel

2 kinderstoelen

Heb je specifieke vragen of wensen? Aarzel niet - we zien wat we kunnen doen om jullie te helpen  voor een geslaagde vakantie in het Notarishuis.